Attackerna mot mig fortsätter

Att våga stå i sin sanning är inte alltid lätt och prata sin sanning är ännu svårare. ofta är det så omvälvande i dessa situationer, med risk att ingen tror på sanningen, förrän bevisen börjar framträda...

Jag hade inga bevis förrän nyligen i min historia att uppvisa. men efter att jag har haft bilar som förföljt mig, samma bilar under lång tid..när någon kör 1 meter bakom dig i gång-hastighet i en stor king Cab 2 gånger i veckan i fler månader vid midnatt, då är det inte normalt i min bok!

Eller en bil försöker köra över mig och hunden på natten, genom att bara öka hastigheten rakt mot oss, där vi står upptryckta mot kanten av trottoaren... eller en slug jäkla lustig typ springer ut från skogen mot mig..eller personen som springer runt där jag bor nu och ska kolla vem jag pratar med vart jag tog vägen och pratar i mobilen under tiden och rapporterar eller attackerna från luften där man t-o.m går ner 2 gånger så  min rottweiler reser sig på bakbenen mot planet för han tror vi är under attack och senast ett par dagar sedan när jag borstar han utanför vid en grusplan, kommer denna knepiga pilot i ett mindre plan mot oss igen och på låg höjd så rottisen var på väg upp på bakbenen men jag tryckte ner min hund bestämt så han skulle hålla sig lugn och inte reagera. det verkar vara energi reaktion man söker..är detta normalt tycker ni?

Bara för att vi inte hört så mycket om energi manipulation tidigare, betyder det inte att det existerar. Jag är ju publik efter mina 27 år som medium, och min energi är mycket mycket högre än den vanliga personen på grund av mitt gudomliga livs-uppdrag och jag har alltid varit i hjälpande yrke. Jag ser framtiden, som många tusesentals kunder vet. Men det är för jag ska vara till hjälp för människor, och jag har haft det uppdraget hela mitt liv.

Att vara attackerad sedan 10 år tillbaka är inte acceptabelt.

Låt mig ställa en fråga

Jag har oftast bott i små hus jag hyrt för hunden ska få vara på landet. Inga speciella ställen för jag har hela tiden stoppats i någon energi från att ha ett framgångs flöde i pengar, jag har alltid fått leva från en löning till en annan. Börjar jag jobba ute i anställning så får jag plötsligt konstiga allergier som gör att jag inte kan vara inne på stället eller så tas jag ifrån möjligheter några dagar senare.

Varför jag tvingas leva från en löning till den andra. som har förmågan att verkligen SE det som varit och det som skall ske är konstigt. När jag medverkar i tv ser jag allt som hänt dessa stjärnor och dom är helt paffa hur jag kan veta, sedan när det sänds ut har man klippt bort allt och visar mig från en dålig måtta..? När jag är på en privat fest och spår och kön blir så lång för att spå sig för mig att dom vill ha mig mer timmar och kön tar aldrig slut under kvällen så jag måste bryta upp, men inga kunder når fram efter det. Eller när jag spår via telfon och berättar rubb och stubb om vad andra sagt och gjort ordagrant, men inga nya kunder kommer..nåt stämmer ju för fan inte alls!

Jag ser allt som händer personer och kan återberätta vilka de har i sitt liv och vad som händer mellan dom och vad dom känner och tänker..gåvan är unik, men vad jag än gör verkar jag inte synas eller höras men så komer dessa som inte kan säga något sant alls men dom belyses och syns. Jag sitter på spålinje och få höra hela tiden att du är den enda som kan på linjen. Alla andra pratar smörja. Allt du säger har hänt, men restriktionen av samtal är för dåli och många gratids timmar är ett faktum. Jag kan inte överleva. Detta gör att man vill inte jobba med det- Jag stoppas hela tiden. Blockeras. Om jag får in ett br aerbjudande tas det ifrån mig. Som när jag blev erbjuden lneförhöjning ganska märkbart och jag skulle få mer jobb och en bonus varje månad på 15000 extra i kuveret från dåvarnade chefer, som aldrig ljög. Några dagar sednare var det som dom aldrig sagt detta. Dom hade ingen aning om vad jag menade. Det fanns inte i deras minnen? Skit konstigt. Min mamm hade hört deras erbjudande vid det tillfället dom ringde och erbjöd det.  Jag förstod att något elelr någon blockerade mig. Inte vem, men något. Jag försökte ta bort energi blockering men lyckades aldrig riktigt och det var där igen och jag visste egentligen inet hur. idag när jag fått andlig upplytfning och kan ta ner dom är jag i en annan eneri som inte kan påverkas avderas attacker. men så mycket att återbygga på grund av detta. Så JA jag ska ta ner varenda en av dom. Jag visste inte att detta existerade, förrän jag började se attackerna med mina egena ögon.

Det har varit så många av mina gamla kunder som frågat varför jag inte har mer bokningar som ifrågasätt varför jag inte varit bokat 6 månader - 1 år framåt.. Så fort jag börjat komma i ett flöde så har det stoppats från något håll. Nu vet jag varför!

När saker började hinna ikapp mig i 3D världen där jag blir förföljd av folk och attacker som planeras får jag bevis på att något är galet, men jag visste inte varför. Jag är inte medlem i något mc gäng och kör båge och säljer knark som nån Weed queen, så vad sjutton är det om?

Samtidigt är det så bra att dessa attacker är synliga idag för det bevisar att jag haft rätt hela tiden. Nu känns det som dessa kriminella personer, har blivit sloppy" för dom klarat sig så länge utan att någon inblick gjorts. Jag har haft en pilot som hängt efter mig i 10 år i luften och bara cirkulerat över mina hus i timmar kanske 5 dagar i veckan... timme efter timme, år efter år, från stad till stad, what the fuck är det om?  #övervakning

Ingen aning vem det är, först trodde jag att det var någon som ville lära känna mig, men så var det inte. jag försökte genom olika kontakt möjligheter men när du ser min bils reg skylt och adressen på huset är det lätt via social media at kontakta om så hade varit fallet. Men inget sånt sker, men han vet definitivt vart jag befinner mig hela tiden! #gpstracking

Sista jag gjorde nu var att skicka ett sms till piloten som kör efter mig här jag bor nu då jag leddes hit och jag ger mig 17 på att det var lett av det andliga för att hitta vilka som ligger bakom och ta ner dom, jag är ju på gång med det idag! Han driver ett företag här, jag hade då ifrågasatt på instagram varför han störtdyker mot hunden och låg flyger över mitt huvud. Inget svar eller ursäkt, vilket är sjukt strange.  Han fortsätter flyga efter mig, går jag över planen då flyger han över mig typ 5ggr går jag mot skogen så cirkulerar han där, går jag mot vattnet så är han där! #ifrågasätt

WHAT THE FUCK VILL DU?

Så jag tänker innan jag drar igång detta att kolla en sista gång för att vara säker på att han är inhyrd. Jag skickar ett skojfriskt ems bara för att leda in han lättare om så..knäpptyst. Sms går till hans jobbnr, så han får det så klart. Helgen passerar och jag får genom tystnaden veta att det är som jag misstänker. Det är garenaterat han som flygit runt mig under alla år. Här är jag nu med info som talar för militär anknytning och specailist i bevaknings teknik o.s.v    #brott

Han kommer bli belyst om han är involverad så finns det så klart tecken och bevis. är han det inte så är det ju så klart märkligt varför man trackar mig, och t.o.m drar in en till pilot i att stalka mig. Man är ju inte 20 längre och det är inte han heller. Jag tycker mig märka en stil i hans flygning som intensiv aggressiv eller heter det progressiv aggresivt?

När jag bodde i fristad hade jag någon konstig device som rörelse trackade mig med surrande ljud dygnet runt, som blev så jobbigt tills jag satte upp en tavla som täckte hela fönstret och det blev tyst, men så fort jag tog bort tavlan började det efter nån minut..WTF? Utanför var skog och på landet gamla hustak, lätt att sätta upp något, utan att någon ser det!    #rörelsesensor #hummingsound

Jag hyrde ett sommarställe en sommar för jag var så trött på alla som sprang efter, jag ville bara vara ifred. Det fanns en badsjö rakt över kanske 300 meter framför stugan. Snart hade jag små båtar som använde kikare och satt där och glodde mot mig i timmar i vattnet till sena kvällen. När man ser det börjar man undra lite? #kinna

Eller kärringen i min hemstad där mamma bodde till sin död som sticker sönder mina bildäck 2 ggr i månaden under 1-2 års tid. Jag lyckades inte hitta förövaren på lång tid, och trodde det kanske var ungdomar eller nån stolle i farten. Tills jag ser denna kärring vara på väg mot bilen, som står parkerad där hon inget har att göra, jag kör iväg henne genom att uppenbara mig, och hon har förföljt mig och försökt sätta dit min hund för en massa slander så folk skulle bli rädda att möta oss. Jag hade så mycket skit snack som cirkulerade om mig och hunden. Jag hjälpte mamma under pandemin för hon var svag och vågade inte gå ut, så jag och vovven bodde hos henne då allt stängde ner även mitt telefonjobb! Denna granne till min mor var under andra skäl efter mig. Min energi verkar vara en handelsvara myycket eftertraktad för de som kan spirutellt attackera eller manipulera med hög energi. Min energi är menad att heala människor via en celluär nivå, i framtiden har jag fått veta. Det är det jag tränas till av det andliga idag. Jag har gått över 3D energin den karmiska och kan inte attackeras mer och det gör att jag kan försvara mig mot dom och ta ner dom. Dom kan inte blockera mig mer. Nu går  jag till motattack.

Under pandemin fick jag inte den hjälp som alla andra små företag fick. jag kunde inte betala in min skatt i April från företaget efetrsom samtalen från kunder uteblev och blev nedstängda. Jag hade knappt pengar att överleva själv. Jag fick inte anstånd trots att regeringen gick ut med att småföretag skulle t.o.m få ekonomisk hjälp. Men inte jag. Jag skulle vara attackerad från alla håll istället. Detta är mitt liv! Vilket gör att det blir svårt att klara dig eftersom det skapar mer händelseförlopp framåt, och det gjorde det, som ringar på vattnet. Man hade nu fått mig till en nivå av besvikelse, nedtryckhet, och att sitta fast.

Hemma hos mma under pandemin för att hjälpa henne har jag då denna tokiga kärring som börjar följa efter mig och hunden och leta efter oss. Klockan sju på morgonen springer hon ut efter oss, går efter oss kl 23 på natten. Lånar en mindre hund för att få anledning att förfölja så min hund skall reagera och kanske attackera? jag vet inte riktigt vad man hoppas uppnå men faktum är att ännu mer stalking är igång, igen.

Rykten sprider sig plötsligt runt bostadsområdet där mamma bor och plötsligt har jag polis efter mig som kollar hundens bajspåsar? och följer efter mig lite på håll, men man får ju vara korkad om man inte ser det. Nu börjar man ju bli lite arg!  Riktiga knark syndikaten som härskar på området och har unga som vakter utplacerad och spränger bilar kors och tvärs skiter man i.

Min kusin blir stoppad vid rastning av min hund med en förfrågan om han är hög? men han har aldrig knarkat i hela sitt liv och inte jag heller. Han dricker inte och är vanlig svenson kille så vad kommer detta från? Dom följde efter han in trappugången när han skulle åka hissen upp till mamma och lämna in hunden. Just den dagen var jag i göteborg och skulle gå ner i sightseeing i katakomberna. men jag blev också attackerad i göteborg. den kvinnan som var med mig var en apps, förstod jag efter den dagen och hennes frågor och beteende. men min mobil slutar plötsligt helt och klockan stoppar, android mobil? den blev hackad där!Hela mobilen stänger ner systemet och startar om, inte som avstägning. Jag vet att jag gick på toaletten och hon satt vid bordet med väskorna kvar. Sedan när vi går ut sker detta. jag påpekar detta och hon låtsas knappt höra eller anmärka då visste jag att hon var skickad av någon. jag lärde känna henne via gymmet jag tränade på då. 

När jag kommer hem berättar min kusin om vad som hänt honom. jag lägger ihop två och två. Vem ringde in ett falskt anmälan på mig att jag skulle vara inblandad i något knark? som går så långt att man tar bevakning av mig och mina förehavanden?

Då måste den person som är ute efter mig ha många trådar att dra i som lyder genom mutor?

Jag hade lite konstiga incidenter när jag hyrde ett hus tillfälligt i en stad utanför Göteborg längre fram i tiden från denna incident. En man som jag uppfattade som polis i privat kläder. prydligt utseende så. Jag ser att han iaktager mig på avstånd där jag går med hunden sedan genomskjuter han mig och stirrar på mig genom att stoppa framför mig. Jag låtsas inte om något och går förbi bara. Undrandes vad han ville uppnå med det. det kändes som rykten spreds om mig. Dåliga rykten. Eller poliserna som låtsas hänger vid en bro vid 23 tiden och väntar in mig och vovven på promenad och glor på oss. men va fan är det frågan om? Jag kände mig som ett utställningsobjekt, som något sagts som var så extremt att dom var tvungen att se denna person med egna ögon. Jag är övertygad om att något spridits om mig och min karaktär!

Jag är så trött på alla stalkers och knepiga beteende, så trött på det! Jag har inget tålamod längre. Så när jag ser att en kille här börjar springa efter och rapportera vad jag gör så är nog nog! Nu attackerar jag tillbaka. Dom ska ner!

Jag har inte gjort något! Jag är inte kriminell Jag röker inte jag dricker inte jag är inte involverad i något gäng. Jag är isolerad nästan av egen vilja för jag trivs bäst med min hund ifrån dessa människor i låg negativ energi. Jag utvecklas spirituellt men jag tar inte skit mer. jag har förstått att man snackat ner mig och hittat på en massa skit om mig i mtt jobb som gjort att jag tappat alla mina kunder. Jag håller på att återbygga genom att stå i min power och berätta vad som hänt mig. Jag har inget emot polis snarare tvärtom. men jag bara nämner dessa konstiga händelser som påvisar att något försigår och att han som är röttägget kanske kan nå polismyndigheten via något gemensam nämnare... jag har haft en del mobila attacker från ett och samma areal i göteborg har jag sett från ett lite finare område, men inte topp finaste! men det återkommer vilket är lite märkligt.

Någon berättade att denna man som försöker förstöra mitt liv, ska ha en kvinna som är spirituellt verksam också. Det kan vara anledning till rivalitet / förtal sprids som saknar grund, men sprids ut, genom olika kanaler och manipuleras. Jag attackeras ständigt spirituellt men också i mitt liv i 3D

Så svara mig varför gör jag det om jag är en vanlig tjej med ingen spirituell gåva eller energi som inte skulle kunna påverka vare sig det eller det, skulle någon vara intresserad av hennes icke gåva eller något hon har inom sig. Det är ju något som är fucked up här.

Sen börjar mitt kollektiv av psychics sprida sig på youtube som berättar om allt som händer i mitt liv. precia allt som sker, berättas om t.o.m med min stora svarta hund börjar plockas upp och flying monkey som inte låter mig vara ifred. I början blev jag ganska överraskad att mitt liv berättades om, speciellt när jag upptäck att någon varit inne i studion och rört runt och min saft smakae jäkligt lurigt så jag blev tvungen hälla ut det. Då berättas det att manitan folk varit inne och hällt något i min dryck! manitain folk verkar hålla tabs på mig här. Och jag kan se mer än 1 person. Så detta fortsätter berättas om..mitt liv blir en levandes bok! Min Hund stor svart sak som är tuff och vaktar  ja kan vi komma närmare. Utan honom hade nog förövaren som jagade mig under flera veckor i våras i mörkret när jag rastade hunden och gick ut mot oss..det är öde här under vår o höst mörkt som attan lamporna fungerar inte. Jag blir targeted av en man som beter sig som han tänker överfalla mig och planlägger mina tider. Denna har börjat dyka upp här igen och låtsas gå och planetar något..så jag håller vooven under strickt koll på vad han äter. En natt regnade det sedan 3 dygn i våras och det var runt midnatt och man såg knappt sin hand framför sig. Der var halt lite lerigt på gräsfältet. jag går försiktigt plötsligt säger det andliga till mig att vända mig om, och tro på fan

Denna mannen kommer rakt mot mig och hunden på gräset! En öde plats som inte leder någonstans och mörkt? Varför går du ut på ett lerigt ställe med risk att ramla omkull mitt i natten? Det är så mörkt men jag känne rigen han jag springer fort som fan mot entre dörren och in fort och drar igen dörren. jag ser inget ut för trappans lyse lyser och bländar. Men jag hann undan. Det var 3 attacken hela tiden blir jag varnad av andliga så jag hinner se han i tid. jag har sett han 3 gånger till här nu med vädret blir mörkare. Några midnatts walks blir det ej mer. Tills jag burat in dom!

Vill du ha mitt liv?

Mitt liv är fucking stranger than fiction och jag har inte alls roligt!

 

Det är inte kul att se en vit van som två maskerade män hoppar ut från, i den mittersta delen baktill, med sjutdörrar, precis strax efter att jag precis bestämde mig för att gå åt en annan riktning mot vad jag brukar! De är ju för fan skit äckligt! Och det sattyget som sprang fram från skogen..usch såg ut som en demon, hela ansiktet var fördrivet på honom och ansiktet var dörr uttryckslöst men aggresivt kallt, jag lovar jag blev så rädd så jag skakade efter jag kört ifrån honom och stannade typ 1 timme senare.

Så .....svara nu vad kan anledningen vara?

 

Det är på tok för mycket för att var slump eller hur!

 

23 Sep 2022